vrijdag 16 september 2011

Nivea Baby Pure & Natural via The Insiders

Drie maand en al last van pellekes in haar haar, begot. En rode strepen in haar oksels en knieholtes. En gezwollen uitslag op armen en benen als het dan eindelijk eens warm weer is. Ze heeft met andere woorden een gevoelig velletje en een extra lik zalf of lotion is meer dan welkom.

Dat maakt ons dus tot de ideale proefpersonen voor het nieuwe assortiment Pure and Natural verzorgingsproducten van Nivea. Dat vonden ze bij The Insiders ook en dus kreeg ik zomaar een doos met een fles badolie en een hele pot SOS-crème, een kommetje, een babylepel en maar liefst 15 staaltjes-met-een-kortingsbon-van-1-euro-en-een-fotoshoot-bij-Portrait-Studio's.
Ik kan kort zijn: Nivea staat voor kwaliteit en dat is ook hier het geval. De badolie vind ik moeilijk te beoordelen. Hij doet zijn werk even goed als de andere badoliën voor gevoelige vellekes waar ik al staaltjes van heb mogen proberen. Zijn lekkere geurtje verdient wel een aparte vermelding. Over de SOS-crème ben ik wel uitgesproken enthousiast: waar de bodylotion van Galenco haar rode uitslag wel minder ruw, maar zo mogelijk nog roder maakt, kalmeert de SOS-crème van Nivea wel degelijk haar huid. Tikje aan de vette kant, maar een op-en-top hydraterend product. En ook weer een lekker geurtje.

En nu is het aan u: ik heb nog enkele staaltjes hydraterende lotion om uit te delen. Wie een wil, geeft een gil!
Published with Blogger-droid v1.7.4

4 opmerkingen:

Lies zei

Fien heeft geen gevoelige huid, ze krijgt alleen maar uitslag... van hydraterende crèmes :-) Dus voor mij hoeft het niet echt...

Marleen zei

Ik was het u woensdag vergeten te zeggen, dat ik een staaltje had liggen!

himiko zei

Wij reageren hier helaas averechts op nivea ... en ook op Zwitsal trouwens.
Remederm doet hier dan weer wonderen op de tere huidjes van mijn kindertjes...

Oh, nog vergeten melden, ze waren nogal onder de indruk van het 'magische teken-en schoolbord' van Jolien. Ze zal er voor eeuwig mee geässocieerd worden vrees ik.. :)

zei

ah ik wil er wel ééntje... maren heeft een supergevoelige huid en heb al vanalles geprobeerd...