vrijdag 16 december 2011

Mijn Secret Santa is er!!

En dat mag je in twee richtingen interpreteren. Enerzijds begon ik mij zorgen te maken dat het cadeautje dat ik voor mijn doelwit besteld had niet op tijd thuisgeleverd zou krijgen om de deadline van 20 december te halen (ja Tess, je krachtdadige oproep heeft duidelijk indruk gemaakt - ik viel vanmorgen al bijna van mijn stoel toen ik op Facebook de eerste melding las van iemand die haar cadeau al ontvangen had). Ik werd daardoor vannacht geplaagd door doemscenario's van een pakje dat maar niet geleverd werd, waardoor ik de deadline zou overschrijden, waarna het pakje pas geleverd zou worden als we aan de zee zitten en ik dan in januari zou vernemen dat het gewoon teruggestuurd werd omdat ik het niet was komen halen. Zorgen voor niets, want ik kan mijn pakje beginnen afwerken en dan eens zelf gaan afleveren, want de bestemmeling woont hier niet zo veraf...

En anderzijds ging de deurbel vanmorgen twee keer. De tweede doos die geleverd werd was groter dan de eerste en had een afzender die ik niet herkende. Alles wat ik op het internet besteld had, was inmiddels toegekomen. En dan duurde het toch enkele seconden voor dat Facebookbericht van vanmorgen weer kwam bovendrijven en ik besefte dat dit wel eens een héél leuk zendingetje zou kunnen zijn. Ik ben naar de living gehuppeld, heb Mario jubelend op de hoogte gebracht en heb dan nog tergend lang ongeduldig aan de plakband staan friemelen, wachtend tot de laatste inktlijn eindelijk getrokken was en Mario kon komen meegluren.

Een Secret Santa met gevoel voor humor en oog voor detail...


En bovenal: een Secret Santa die mijn wensenlijstje goed had gelezen en een zéér goede keuze heeft gemaakt! Een prachtig pakketje met zeevruchten, studentenhaverchocolaatjes, caramelbonbons en pâte de fruits, MJAM! Afkomstig van Vereecke, zowat mijn hofleverancier als we aan de kust zijn. Mario mag natuurlijk meesnoepen. Jolien en Lena kregen elk een zakje met hun eigen cadeautjes. Ik heb ze voorlopig nog ingepakt gelaten om Jolien vanavond het plezier te gunnen om de pakjes te mogen openen, maar ik kon het echt niet laten om toch al te piepen. Lena krijgt een plastieken badboekje. Jolien wordt verwend met cadeautjes die een echt schot in de roos zullen zijn: een doosje met tekengerief van de prinsessen van Disney en stickers om mozaïektekeningen te maken.

An, bedankt voor de vele cadeautjes. Je hebt uitstekende keuzes gemaakt, het is pure verwennerij! Ik hoop dat je zelf even hard verwend wordt en kom binnenkort je blog eens doorspitten, want het is altijd leuk om mensen te kunnen volgen met een soortgelijke gezinssituatie!

2 opmerkingen:

An zei

Wat een opluchting dat het pakje in goede smaak is gevallen. En vooral: wat een opluchting dat ik hier nu ein-de-lijk kan reageren op je (o zo herkenbare) postjes zonder mezelf te 'verraden'...

annelissen zei

jij ook super bedankt ;-)