maandag 18 februari 2008

Babymoon

Veel mensen schijnen dit woord nog niet te kennen. Voor wie zich er niets bij kan voorstellen: veel koppels blijken er kort voor de geboorte van hun eerste kindje nog een laatste keer met z'n tweetjes op uit te trekken en het woord uit de titel heeft dus betrekking op dit blijkbaar toch relatief veel voorkomende fenomeen. Nu gaan wij sowieso graag eens op uitstap, dus in zekere zin kan je zeggen dat wij de voorbije weken zelfs 2 babymoons hebben gehad. Ik kruip niet graag meer voor lange aftanden in de auto, maar voor deze 2 uitjes heb ik met veel plezier een efforke gedaan...

Weekend van 1-3 februari: weekendje Havelange met Stef, Ingrid en hun 3,5 maand oude Hanne. Heerlijk rustig weekendje met (ik geef toe dat ik er stiekem trots op ben) toch nog 2 lange wandelingen van 6 km. Ik was altijd kapot als we thuiskwamen, maar mijn buik en bekken hebben ze toch maar mooi doorstaan! Mooie streek en bovenal goed gezelschap!

Vrijdag 16 & zaterdag 17 februari: Mario had een afspraak met een stripuitgeverij in 's Hertogenbosch die zijn cartoons zou willen bundelen en op de markt brengen. Mooie gelegenheid om de stad eens te verkennen, dus we hebben dan maar een hotelletje voor 1 nacht geboekt.

Mijn volgende overnachting buitenshuis wordt naar alle waarschijnlijkheid mijn verblijf in het ziekenhuis. Zoals mijn huisarts 2 weken geleden mijmerend zei "dat is toch bijzonder hoor, met z'n tweetjes binnenkomen en met z'n drietjes naar huis".

1 opmerking:

Anoniem zei

Ahaa nog eens een berichtje op je blog ;) Ik keek er al naar uit :)

Is het met lange tanden die lange afstanden met de auto? hihi

Isa