Leeftijd Banner
Leeftijd Banner

dinsdag 13 april 2010

Jolien is 2!

Jolien wordt 2 vandaag! Van een hulpeloze refluxbaby uitgegroeid tot een flinke kleine meid, een taterwater en een echt energiebommetje. Heerlijk!

Ik had al enkele aanvullende paragrafen geschreven, maar mijn tekst was niet afgeraakt en nu zijn we alweer twee dagen later. Ze verjaart dus op 13 april en is inmiddels al uitbundig gevierd...

Ik heb de avond voor haar verjaardag tussen middernacht en 1 uur (computermiserie - kom ik later wel eens op terug) nog een kroon zitten knutselen. Ze heeft zulke dingen niet graag op haar hoofd, maar ik heb er toch een mooie foto van kunnen maken:



Bij mijn schoonouders is ze vorig weekend al rotverwend met een glijbaan ("ijblaa!" - is ze stekezot van!) en een springkasteel (daar zat nog een stuk achterstallig paascadeau bij), wat al snel werd gecombineerd tot een glijbaan-die-in-een-springkasteel-annex-ballenbad-uitmondt:







Ons cadeautje was de klassieke kassa van Fisher Price. Drie van Joliens favoriete speelgoedjes in één: centjes ("senneu!"), spulletjes in iets steken en - natuurlijk - glijbaan (waar de muntstukken langs de zijkant weer uit de kassa rollen). Een schot in de roos!

4 opmerkingen:

Unknown zei

Woooohoooo proficiat Jolientje :)

Lies zei

Oooaaaargh, helemaal uit het oog verloren. Ik heb ze in onzen agenda gezet zie. Volgend jaar vergeten we ze niet. Of tenminste, gaan we er misschien iets sneller aan denken dan DRIE dagen te laat...
Ze krijgt vanavond van ons drie dikke zoenen... als ze die wil :-)

Annelies zei

Proficiat met de verjaardag van Jolien! Ze worden zo snel groot he.

Tamara zei

Proficiat Jolien! En ook aan de "2-jarige" ouders :)