woensdag 2 februari 2011

Heidi

De dvd'tjes voor het slapengaan hebben hier afgedaan. Onze grote meid heeft KZoom op de echte tv ontdekt, en zodoende moeten de konijnen, kabouters en clowns plaats ruimen voor de troetelbeertjes en met stip op één: Heidi!

Nu was ik gisteren tegen Mario aan het vertellen wat ik de vorige nacht gedroomd had (het is weer de moeite, de laatste dagen!). En een van die dingen was dat het wel over Jolien ging, maar dat ze Heidi heette. Waarop ik zag dat Jolien middenin haar spel bevroor, zich naar mij omdraaide en zich op mijn buik stortte met de woorden "Heidi! Mijn zusje is Heidi!"

Ik heb haar dat toch maar uit haar kop geklapt. Met mijn excuses aan alle meelezende Heidi's: het wordt geen naamgenootje. En aan al wie Jolien de komende vier maanden (jaja, precies vijf maanden vandaag) tegenkomt: je moet dus geen belang hechten aan haar overtuigingen op het vlak van naam-voor-de-baby. Hij staat wel al zo goed als zeker vast, maar Jolien krijgt hem ook pas bij de geboorte te horen! Als zelfs het keukenpersoneel op school na twee dagen al wist dat ik zwanger was, weet je dat zulke geheimen bij haar niet veilig zijn!

2 opmerkingen:

Moeders Mooiste zei

Ha, kZoom staat hier de laatste tijd ook vaak op. Samen met Babytv. Ik ken die programmaatjes (het ene al simplistischer dan het andere) al vanbuiten. Geen Heidi dus? Vicki dan misschien? Is dat niet dat vikingmeisje?

Anoniem zei

Hier doet kzoom het ook heel goed. Bij Emma zijn de toppers: De troetelbeertjes, Heidi, Wicky de Vicking, beestenboel en sim sala grim...

Emma heeft ons ook horen praten over de naam van zoonlief, en helaas gaat dat hem wel worden, en ze heeft hem ook al tegen iedereen verteld...