maandag 4 januari 2010

Gedaan met 2009

Het lijkt al een eeuwigheid geleden omdat de kerstvakantie omgevlogen is en we al met beide voeten in 2010 staan, maar ik moet nog wat zaakjes afhandelen in verband met 2009.

Eerst voor de volledigheid nog fotootjes van mijn cadeautje voor mijn Secret Santa-slachtoffer.

Dan nog even bekendmaken dat mijn Secret Santa cadeautjes afkomstig waren van Oker. Inderdaad, de Nederlandse kleuren en de koekjes uit Aken waren een subtiele hint, maar ik kende je blog nog helemaal niet, dus ik kon onmogelijk achterhalen dat jij mijn gulle schenker was. Nogmaals bedankt!

En dan wil ik nog even verklaren waarom hier de afgelopen twee weken complete radiostilte heerste en ik al jullie lieve en leuke reacties onbeschaamd onbeantwoord heb gelaten: wij zijn naar jaarlijkse gewoonte gaan uitwaaien aan zee. We hebben er een rustig tempo op nagehouden: slapen tot Jolien wakker werd (gemiddeld 8u30), dan in de voormiddag wandelen, inkopen doen, gaan zwemmen of op uitstap naar een andere stad in de buurt. 's Middags op het appartement eten en zo Jolien de kans gunnen op een langdurige middagdut in haar vertrouwde reisbed, mij de kans gunnen om neer te liggen en mijn rug te ontlasten en Mario de kans gunnen om zijn hoofd leeg te maken en zo zijn mentale stress te ontladen (creatieve geest, weet u wel...). Als Jolien wakker was vieruurtje, thuis spelen en dan nog een korte wandeling in de buurt met elke dag twee ritjes op de 'glijsbaan' op de kerstmarkt voor onze deur. Het kind is gék op glijbanen, dus deze attractie was een voltreffer!

2 opmerkingen:

Kleine Man zei

Schattig, op de glijsbaan! En wat een schattig kapsel heeft Jolien. Kleine Man moet het nog steeds stellen met een dun laagje hoofdbedekking :-)

Anoniem zei

Heb zojuist een weekendje Parijs gewonnen . Ik heb de tckets en de reservatie al binnen. Als je ook wil winnen gewoon aanmelden op hun nieuwsbrief.
[url=http://www.vakantiestart.info]
vakantiestart[/url]