vrijdag 9 oktober 2009

Babynieuws

Ik loop een beetje achter, maar onze kennissenkring is weer een koppel kersverse ouders rijker. Op 30 september werd Zita geboren, het eerste kindje van Illi (middelbare schoolvriend, studiegenoot en improhandlanger van Mario) en Evi. Ik hoop dat ze volop van hun dochtertje kunnen genieten en wens hen langs deze weg nog eens een dikke proficiat!

En dan is ook de tijd aangebroken om eindelijk bekend te maken dat ik voor de derde keer tante zal worden! Mijn zus verwacht na zoontje Matthias en dochtertje Linde een derde kindje en is uitgerekend voor 8 april. Mijn moeder en ik zijn er wel al van overtuigd dat dat eind maart zal worden omdat ze al twee keer te vroeg bevallen is. Onverwacht maar heerlijk nieuws, dus ook langs deze weg nog eens een dikke proficiat voor Liesbeth en Anton!

5 opmerkingen:

Annelyse zei

't zal wel 1 april zijn zoals bij mij (ik was ook voor 8 april uitgerekend). 1 april heeft als voordeel : gemakkelijk te onthouden. Als nadeel: je moet de meeste SMSjes nog eens bevestigen want iedereen denkt dat het een fopje is.

Marleen zei

Ja, ik heb mij zo eens laten vangen door kennissen bij wie het effectief maar een grapje was. Ze was zelfs pas uitgerekend in mei! En ik maar bezorgd reageren van "amaai zo vroeg! Ik hoop dat alles in orde is?"! *bloos*

Anoniem zei

Zoals Annelyse zegt, 1 april. Ik ben ook een aprilvisje en leuk is dat! Echt!

annava zei

Leuk he tante worden! (bijna even tof gelijk mama worden:))

Marleen zei

Ja, tante worden en zijn vind ik heel bijzonder en erg leuk. Dus ik kijk zeker uit naar nog eentje erbij! De geboorte van Matthias heeft mij alleszins een extra duwtje in de rug gegeven om de stap naar een eigen kindje te durven zetten!