zaterdag 14 mei 2011

Euh... Oeps!

Zwangerschapsdementie. Ik hoop echt van harte dat ik mijn vergeetachtigheid van de laatste week daarop kan steken. En dat het dus van voorbijgaande aard is. Want eerlijk gezegd: ik word ZOT van mezelf!

- Zondag heb ik heel Mario zijn familie (ouders, zus, haar lief, tot zelfs zijn tante toe) maar liefst 20 minuten lang onze auto, mijn zakken en hun huis laten doorzoeken naar Joliens Peppa en tutje. Ik was er zó van overtuigd dat ik die tijdens de heenrit aan Jolien had gegeven. Maar ik bleek ze simpelweg thuis vergeten te zijn.

- Jolien gaat altijd met haar loopfiets naar school. Die laat ik dan even op de speelplaats staan als ik Jolien naar de klas breng en daarna neem ik hem terug mee naar huis. Maar vrijdag stond hij in het fietsenrek en ben ik hem dus vergeten. Geen moment beseft dat het vreemd is dat ik plots met lege handen naar huis wandel. Pas zaterdagavond viel mij op dat het zo leeg was in de gang. En maandag was hij natuurlijk uit de fietsenstalling verdwenen. Dat wordt een nieuwe loopfiets. Dure grap, die vergeetachtigheid.

- Vanmorgen was ik trots dat ik eraan gedacht had om Joliens vuile boterhammendoos nog snel in het afwasmasjien te steken voor ik het aanzette. Helaas wel vergeten dat ik nog geen 5 minuten later een boterhammendoos nodig had om Jolien haar boterhammen in te steken.

- En sinds de loopfiets weg is, gaan we te voet naar school met Jolien haar pop in de speelgoedbuggy. Ik druk haar altijd op het hart om geen speelgoed mee te nemen in de klas omdat de andere kinderen daar dan ook mee willen spelen en we het riskeren te verliezen. Toen ik haar 's avonds ging halen kwam een klasgenootje naar mij toe... met Joliens speelgoedbuggy en haar pop. Ben ik dus wéér met abnormaal lege handen en een nietsvermoedend gemoed naar huis gewandeld!

Allemaal op nog geen week tijd, en dan vermeld ik nog niet eens de boodschappen die-ik-ooit-eens-moet-doen-maar-natuurlijk-al-de-hele-week-vergeet-mee-te-brengen. Blij dat ik de reden voor mijn vergeetachtigheid ken en dat het voorbij zal gaan. Zo vermoeiend!
Published with Blogger-droid v1.6.8

1 opmerking:

Moeders Mooiste zei

Ik stuurde Kleine Man een paar weken geleden in zijn pyjama naar den opvang. En merkte dat pas toen ik hem 's middags terug ging ophalen. Bij mij begint die zwangerschapsdementie al vroeg deze keer...