woensdag 25 februari 2009

6 dagen later...

Na 6 dagen zonder problemen (alleen een hoestje) is Jolien weer aan het overgeven geslagen. Gisterenavond rond 22u30 de eerste keer. Ze was al van bij haar thuiskomst van de crèche hééél rustigskes en stillekes, we dachten dat ze gewoon moe was. Maar ze zal dus op iets aan het broeden zijn geweest...

Jolien uit bed, lakens ververst, Motilium (even controleren, ja, dat is wat ik bedoel) gegeven, nieuwe pyjama en slaapzak aan en terug bed in. Kort nadien gaf ze opnieuw over. Opnieuw verse lakens, Motilium, andere pyjama en reserveslaapzak aan, maar niet haar bed in. Dat durfden we precies niet meer omdat ze daar altijd overgeeft. Niet dat het hielp, want op Mario zijn schoot heeft ze nog een derde keer overgegeven. Ik heb haar dan geen Motilium meer gegeven, want alles wat ik erin goot, kwam er toch meteen weer uit. Uiteindelijk zijn we iets voor middernacht met z'n allen gaan slapen en hebben we een goede nacht gehad. Rond 7 uur werd ze wakker en heb ik haar even bij ons gelegd, waar ze nog tot 8u15 geslapen heeft.

De fles vanmorgen bleef er probleemloos is (ik had ze wel minder zwaar gemaakt), maar vanmiddag kreeg ik telefoon van de crèche dat ze haar middageten ook had overgegeven en dat ik haar moest komen halen. Het spelletje is dus weer begonnen en ik hoop dat het snel gedaan is, want ik zit door mijn voorraad lakens heen.

Als ze geen koorts maakt en vrolijk en alert blijft, ga ik gewoon zorgen dat ze licht eten krijgt en vooraf een dosis Motilium geven. En anders trek ik er toch nog maar eens mee naar een dokter. Misschien de kinderarts deze keer.

2 opmerkingen:

Annelies zei

Veel beterschap gewenst!
Fiona is momenteel voorbij het overgeef-stadium (en volop in het snottebellenstadium). Ik ben blij dat het bij ons beperkt gebleven is tot een paar dagen, aangezien mijn voorraad lakentjes en slaapzakjes niet zo groot is.

Anoniem zei

Hopelijk gaat het snel beter met Jolien! Je mag altijd bij ons wat lakentjes komen halen, want Einar slaapt voorlopig toch nog bij ons ;-)
Ik zit dan weer bijna door mijn voorraad kleertjes. Niet door overgeven, maar door lozingen langs de andere kant, natuurlijk net telkens in die anderhalve minuut dat hij geen pampertje om heeft...