donderdag 19 februari 2009

Slaap kindje slaap (x 1.000.000 keer, schat ik)

Het overgeven is voorbij, maar Jolien is nog niet helemaal terug in de haak. Vannacht werden we wakker van een hoestbui die leek over te gaan in kokhalzen. Ik heb Jolien dus rechtop gezet en uiteindelijk uit bed gehaald en Motilium gegeven. Even laten zakken en dan terug in haar bed proberen te krijgen, maar dat lukte niet zo goed. Ze was heel onrustig en na een paar zeer korte slaapjes met hevige huilbuien tussendoor hebben we haar bij ons in bed genomen, maar dat trucje werkt niet altijd meer, merken we de laatste tijd.

Om 2 uur lag ze dus bij ons in bed en sindsdien heeft ze zéér onrustig geslapen. Naar mijn gevoel om de 5 minuten - maar in werkelijkheid zal het wel wat langer zijn, al kan ik totaal niet inschatten hoe lang precies - begon ze te huilen en moest ik haar sussen met aaikes over haar bolleke en de klassieker Slaap Kindje Slaap. Een compleet versplinterde nacht en om 6 uur gaf ze alle pogingen tot slapen gewoon volledig op, dus ben ik maar opgestaan. Ik heb wat schade in te halen vannacht. Ik sluit nu de computer af en kruip dan in mijn bed, uit de grond van mijn hart hopend dat Jolien vannacht eindelijk weer gewoon een nachtje doorslaapt (zonder lakens verversen en hypnotiserend geneurie) en er vanaf morgen weer helemaal bovenop is!

3 opmerkingen:

Lies zei

Auwie.
Enne Immodium? Ik hoop dat je Motilium bedoelde???

Anoniem zei

immodium? om alles vooral niet te laten passeren? Als de huisarts dat heeft voorgeschreven, zou ik mss toch maar een andere kiezen. ik hoop dat het motilium was.

Marleen zei

Bedankt voor de alerte reacties! Dat moest inderdaad Motiliun zijn!

Als het op die twee medicijnen aankomt, ben ik precies dyslectisch: ik weet altijd wat ik bedoel, maar vergis mij vaak van productnaam. Hier dus ook weer!