vrijdag 3 juli 2009

Weekendje weg

Ik kijk erg uit naar het weekend. We gaan een nachtje op hotel in Valkenburg, maar dan wel zonder Jolien. Ik heb geregeld dat ze bij mijn ouders mag gaan overnachten als cadeautje voor Mario voor onze eerste huwelijksverjaardag, want op 6 juni waren wij één jaar getrouwd. Niet het gemakkelijkste jaar uit ons meer dan zevenjarig samenzijn, maar dat had meer met de komst van Jolien te maken (ze is wel nog lekker rebels als buitenechtelijk kind geboren!) dan met de overstap naar de huwelijkse staat.

Een overnachting zonder Jolien is een primeur. Mijn schoonouders hebben er al een paar keer een avondje op gepast terwijl wij met ons tweetjes weg waren, maar dan waren we er 's ochtends altijd weer om haar uit haar bedje te halen. Ik hoop dus dat ze haar manieren houdt en dan zullen wij dat ook doen!

Update: We waren best tevreden over hotel Ziza. Nette kamers. Piepkleine, maar functionele en vooral schone badkamer. Zeer centraal maar toch rustig gelegen. Lekker, verzorgd en vooral ook origineel ontbijtbuffet. En bovenal heel vriendelijke en behulpzame uitbaters (we mochten onze bagage na het uitchecken nog laten staan).

2 opmerkingen:

inge zei

Hey Marleen,
Je hebt een berichtje nagelaten op mijn blog ivm Fran haar ASS. Heel het verhaal staat wel op de blog, onder trefwoord "ass" of "fran". Maar je mag me ook eens mailen op inge@matteklopper.com, dan wil ik het verhaal zo ook wel eens doen.

Groetjes

Inge

kirsten reemers zei

Ben via de site van Inge hier terechtgekomen en zie dat jouw dochtertje en mijn jongste dochtertje maar enkele dagen verschillen in leeftijd.

Vind je een leuke blog hebben!
Groetjes
Kirsten