dinsdag 18 augustus 2009

Kwijt

Ik moet straks met Jolien naar Kind & Gezin en ik kan haar Gezondheidsboekje maar nergens vinden. Oké, ik ben niet van de ordelijkste, maar ik heb wel vaste 'rommelhoopjes' waar steeds weer min of meer dezelfde dingen op belanden. Maar nu heb ik al die hoopjes doorzocht en... niks. Ik zal wel weer eens in een verlicht moment een nieuwe vaste plek uitgekozen hebben (want dat ding slingerde inderdaad maar wat rond) en die heb ik dan zo goed uitgekozen dat ik hem niet meer kan vinden.

Met nog minder dan twee uur te gaan heb ik mij al bij mijn lot neergelegd: met lichtroze kaken de nodige excuses stamelen en dan van alle drie of vier de K&G-medewerkers niet begrijpende blikken, een uitbrander en wellicht ook tien bladzijden straf krijgen. Want geef toe: ze zijn heel vriendelijk en behulpzaam maar toch niet altijd even openminded. Ik acht ze er dus toe in staat.

4 opmerkingen:

Enid zei

En? Kletsen gekregen van de K&G-dames?

Nele zei

Awel, dat is een epidemie zeker. Ik zoek me blauw naar dat van mijn jongste. Nergens te bespeuren... en nu maar raden wanneer ze ook al weer naar haar volgende (en bijna laatste) consult moet!

Nele zei

Aha, gevonden! dat van mijn dochter toch.. Blijkbaar liep ik wat op de zaken vooruit en had ik het alvast gearchiveerd in haar 'babytijd schatten"doos. Kunt ge nagaan hoe groot mijn liefde voor de K&G dames hier ten dorpe wel niet is.... hihi

Is het boekje van Jolien al boven water?

Tamara zei

Ben ook benieuwd naar je excuses en de eventuele folterpraktijken van de K&G-medewerkers :)