donderdag 29 oktober 2009

Tess' Secret Santa

Ik ben rijkelijk laat met reclame maken, maar omdat ik toch altijd de meeste bezoekers trek als ik pas iets geschreven heb, zullen de meeste lezers dit berichtje nog wel op tijd te zien krijgen. Ik heb vandaag de knoop doorgehakt: ik heb mij ingeschreven voor Tess' Secret Santa!

Eigenlijk vreemd dat ik zo lang getwijfeld heb, want ik ben gek op cadeautjes geven en krijgen... maar met al die creatieve naai-het-zelvers op het net en ik die dat soort dingen niet kan ben ik wat bang dat mijn cadeautje maar wat magertjes zal uitvallen voor de ontvanger. En toen heb ik mij bedacht dat ik het gewoon zo'n leuk idee op zich vind dat ik zelfs al van een lege doos zou genieten. De spanning van zo'n onverwacht (dat is relatief, ik weet het) pakje en daar iets in dat iemand toch speciaal voor jou uitgezocht heeft... Eigenlijk vreemd dat ik zo lang getwijfeld heb, want ik kan nu al niet meer wachten om zelf in actie te schieten!

3 opmerkingen:

Tamara zei

Allez dan zal ik mij ook maar inschrijven want ik twijfelde om net dezelfde reden :)

Anoniem zei

Je moet daar echt niet om twijfelen want ik ben zelf alles behalve creatief. Als ik voor mijn klasje iets uitlegde deze zomer aan de hand van een tekening dan vielen ze bijna allemaal van hun stoel van 't lachen. Maak je daar dus maar geen zorgen over.

Ik ben blij dat je toch beslist hebt om je in te schrijven (en jij ook Tamara ;) )

Marleen zei

Kijk, kijk! Toch één iemand over de streep getrokken! Mijn levensdoel is vervuld!

En Tamara: misschien mag jij wel mijn geheime schenker zijn en dan kom je ervan af met om het even wat waar een vleugje melkchocolade op te bespeuren valt of iets anders zoets! Het kan dus ook makkelijk zijn! :-)