vrijdag 3 april 2009

Stand van zaken

Tijd om nog eens een update te geven van Joliens evolutie!

- Tijdens de rota-aanval is ze nog eens gemeten en gewogen. 70 cm en de eerste keer 7,450 kg (curve P3), maar een week later klokte de weegschaal alweer af op 7,770 kg. Ze maakt haar verloren gewicht dus flink goed en stijgt weer naar curve P10.
- Sinds een tweetal weken heeft tand 3 zijn intrede gemaakt, deze keer rechts bovenaan. Als ze een koekje eet, merk je nu dat ze het echt doorbijt en niet meer opsabbelt of afschraapt aan haar onderste tandjes.
- Waar 2 weken geleden 7 seconden alleen rechtop staan nog een record was, is staan nu precies een evidentie geworden. Je merkt dat ze stabiel staat en er niet meer over hoeft na te denken.
- En ook het lopen kondigt zich met zeg maar rasse schreden aan. Aan één handje lopen lukt al aardig, maar loslaten vindt ze nog eng. Als ik op de grond zit en haar voor mij op haar voeten zet, loopt ze makkelijk 5 pasjes en stort zich dan in mijn armen neer. Maar als het einddoel niet mijn opengesperde armen zijn, beseft ze precies na één pasje dat ze alleen loopt en zakt ze snel door haar knieën. Onze gok is dat ze tegen haar eerste verjaardag wel genoeg lef verzameld moet hebben om echt alleen te lopen.

Geen opmerkingen: